Wie is Dennis van de Pol?


Dennis is een professionele keeperstrainer die de laatste 10 jaar zich vol heeft gestort op het keepersvak. Wat begon met het trainen van de keepers op de eigen club, tot het organiseren van kampen, veel trainingen geven als bijbaantje en nu zelfs de laatste jaren als professional de hele week bezig zijn met keepen! Door samen te werken en training te krijgen van verscheidene top keeperstrainers heeft hij zijn eigen stijl ontwikkelt wat zorgt voor technische, tactische, energieke en vooral ook erg leuke en leerzame trainingen.Hockey

Dennis traint momenteel de keepers van de Nederlandse jeugdelftallen, het  Nationale Dames elftal van Canada en het Nationale Heren elftal van India. 
Daarnaast is Dennis verbonden voor de club keeperstrainingen van AH&BC, Upward en Dragons. Op Dragons traint hij ook de eerste heren en dames teams die strijden voor het Belgische kampioenschap. Net als de keepers van Royal Antwerp en Gantoise uit Belgie.

Personal Training

Naast keeperstrainer heeft Dennis ook een opleiding tot Personal Trainer gedaan. Hierdoor is zijn kennis niet alleen gericht op het technische, tactische en mentale vlak van het keepen, maar ook op het fysieke vlak! Dennis heeft verstand van krachttraining, herstel en voeding! Hierin geeft hij ook online advies in diverse lifestyle programma's.

DGA

Dennis is partner in de Drijver Goalie Academy, dit bedrijf is opgestart voor Martijn Drijver die wereldwijd bekend is bij veel keepers.
Voor de DGA geeft Dennis bijscholingen op clubs, schrijft de technische programma's voor de scholen op het veld en in de zaal, en organiseert hij clinics en kampen. 

Drijver Goalie Academy